ACO+DA pretén donar més embranzida al centre d’interpretació de la Cortinada

626
0

Acció Comunal d'Ordino (ACO) + Demòcrates per Andorra (DA) pretén donar més embranzida al centre d'interpretació de la natura de la Cortinada. La formació liderada per Josep Àngel Mortés i Gemma Riba proposa reconvertir el centre en un espai de referència de tot el patrimoni natural que hi ha a la parròquia, més enllà de la vall de Sorteny. També  es vol difondre la tasca de recerca que s’està fent amb diferents institucions del país “perquè ara mateix passen desapercebudes tot i ser molt interessants”, segons que ha destacat l'integrant de la llista Marc Pons. 

La presentació de propostes de futur viables i atractives en l’àmbit de patrimoni natural i de muntanya ha estat l’objectiu de la visita de la candidatura, aquest divendres, a l'espai museístic de la Cortinada. Marc Pons ha manifestat que “aquesta instal·lació necessita un replantejament dels seus usos perquè ara mateix està desaprofitada i pot tenir major recorregut i potencial”. Uns altres dels usos que tindrà el centre és la promoció que farà de totes les activitats de natura i esports, tant d’estiu com d’hivern que es desenvolupin a la parròquia. “Amb aquesta actuació el que volem és vincular tota l’oferta turística d’Ordino amb el centre perquè no sigui un espai individual”, ha dit Pons. 

Per la seva banda, la candidata a cònsol menor, Gemma Riba, ha fet balanç de la campanya destacant que “estem satisifets del porta a porta que hem fet perquè hem explicat el nostre programa, però també hem tingut molt en compte els suggeriments que se’ns han fet arribar i n’hem pres nota”.

Sense Comentaris

Deix un comentari