DA a la Massana assegura que l’actual equip comunal li ha anat a remolc

570
0

"Hem constatat que l’equip que governa el comú sempre ha anat a remolc de les nostres declaracions, en funció del que cada dia hem presentat del programa". Són paraules del cap de llista de Demòcrates per Andorra (DA) a la Massana, Albert Esteve. El candidat demòcrata ha fet un balanç positiu d'una campanya que ha considerat neta i ha aprofitat el darrer dia abans de la jornada de reflexió i la cita amb les urnes per mostrar el suport que la seva formació donarà a les empreses locals en cas d'aconseguir la victòria electoral.

La candidatura encapçalada per Albert Esteve i Judit Villaró ha aprofita la visita a l’empresa d’Aigües d’Arinsal per destacar que “s’ha de tenir cura del teixit productiu que hi ha al país, com és el cas d’aquesta planta embotelladora que des de fa dos anys ha produït quatre milions de botelles”. El candidat a cònsol major, Albert Esteve, ha dit que el seu equip “farà una política de comú on tots els ciutadans se sentin recolzats i on el teixit productiu tingui ganes i il·lusió d’establir-se i promocionar la parròquia.” 

Esteve, després d'acusar Ciutadans Compromesos de fer seguidisme polític, ha afirmat que durant la jornada de reflexió d'aquest dissabte “l’elector s’hauria de plantejar que DA és l’única opció de canvi que els pot retornar la il·lusió, que pot retornar la llum i la transparència a la parròquia, una nova manera de fer política per a tots els ciutadans”.

Sense Comentaris

Deix un comentari