La marxa dels treballadors del Punt de Trobada espera superar el miler de participants i ja té recorregut

1560
2
 • La mobilització d’aquest dimecres arrencarà des del centre comercial a les 11 del matí i preveu arribar a la Plaça del Poble d’Andorra la Vella, on es llegirà un manifest, pels volts de les 2 de la tarda
 • Els organitzadors preveuen unes sis-centes persones a la sortida que s’aniran ampliant més tard per esdevenir l’acte “més multitudinari fet al país per reivindicar drets per als treballadors”

Els treballadors del Punt de Trobada esperen superar el miler de persones en la marxa que han convocat per aquest dimecres en senyal de protesta per la situació que viuen en relació a la mobilitat i, també, d’incertesa davant l’amenaça judicial de desnonament. “Desitgem fermament que sigui la més multitudinària feta al país per reivindicar drets per als treballadors”, han assegurat els portaveus dels empleats del centre comercial E.Leclerc lauredià que han anunciat que ja tenen recorregut aprovat per les autoritats.

La marxa s’iniciarà dimecres, dia de la Constitució, des de davant mateix de l’hipermercat més proper a la frontera hispanoandorrana. L’hora per començar l’acció reivindicativa sí que està establerta, serà a les 11 del matí, una altra cosa és l’hora d’arribada a la Plaça del Poble d’Andorra la Vella, destinació final. Els organitzadors preveuen que serà pels volts de les 2 de la tarda quan els manifestants arribaran al punt final, on es llegirà un manifest que, l’endemà, es farà arribar formalment a Govern.

El traçat de la marxa ha rebut la llum verda després del reconeixement in situ fet tant pels organitzadors com per representants de Protecció Civil, policia i els serveis de circulació de Sant Julià i Andorra la Vella. Els representants dels diversos cossos haurien fet les indicacions corresponents per tant que es pugui garantir la màxima seguretat, tant per als participants com per a la resta de ciutadans que usin la via, ja que l’acció reivindicativa ocuparà la calçada.

El recorregut anirà des del Punt de Trobada fins a la plaça Major de Sant Julià per la carretera general. Des de la plaça es farà cap fins al creuament d’Aixovall, en aquesta ocasió per l’avinguda Verge de Canòlich. Llavors ja sempre més s’anirà per la CG-1 fins a arribar a la caserna dels bombers. En aquest punt els manifestants hauran d’agafar el Passeig Valira fins a la zona on hi ha l’establiment de restauració Viena on, novament, es farà cap cap a la carretera general. El trajecte ja seguirà fins a l’Estació Nacional d’Autobusos. Des d’aquest punt, i pel carrer Vilanova, s’arribarà fins a l’edifici administratiu de Govern i, d’aquí, cap a la Plaça del Poble.

Segons els organitzadors, “la previsió de participació és de més de 600 persones a la sortida, però hi ha hagut molts amics, clients i associacions que aniran incorporant-se durant el recorregut. Així doncs creiem que es pot superar el miler de persones”. La marxa se segueix sota la crida de “pel nostre futur!!!” i, com a mínim en els cartells promocionals, es recorre a un llaç blanc per simbolitzar la reivindicació.

2 Comentaris

 1. Dels 400 empleats del Punt de Trobado només la meitat a participat a la marxa.
  Els actuals llogaters havien exigit a tots els empleades de les seves Empreses el participar sota pressió.
  Ni per aquestes. Ha estat un fracàs.
  Cal confiar que el Govern solventi el problema de la rotanda i de la mobilitat. El futro del Punt en mans de gent professional serà molt millor que el seu present anticuat I superat.

  • tens raro aixi ha estat t´ho diu un empleat del punt ens coaccionaven perque anessim a la marxa

Deix un comentari