AVÍS LEGAL: Política de Privacitat i Política d’Ús

Altaveudigital.com és un bloc de notícies i opinió que té especial interès en oferir una informació plural i independent. L’accés a aquest pàgina web i a la informació continguda comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d’aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s’ofereixen des de la web.

Política de privacitat

De conformitat amb la llei 15/2003 del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa que totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat.

L’usuari, per mitjà de les diferents àrees que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir o enviar  informació, adreçar articles d’opinió  i/o establir diferents  comunicacions. Les opinions expressades en els articles publicats en aquest bloc són pròpies dels seus autors, i no reflecteixen necessàriament l'opinió de l'editor del mateix. Altaveudigital.com no considera necessari publicar el nom dels autors per garantir la seva llibertat d'expressió en el sentit més ampli. Davant tota eventualitat jurídica, tot i que els autors escriguin amb pseudònim o de forma anònima, l'editor coneix i disposa del nom dels mateixos. Les notícies que publica l'Altaveudigital.com -per la seva part- han estat verificades amb rigor i deontologia periodística i s'acullen a la legislació vigent en la matèria.

En cap cas s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals identificatives de l‘usuari ni s’enregistren les seves adreces IP.

Política d’ús

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

Altaveudigital.com no és responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi, no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs. Només està autoritzat l’ús personal de les imatges i arxius que es poden descarregar de la web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.

Sense Comentaris

Deix un comentari